Kor

Gospelmusikk

Med utgangspunkt i repertoaret og stilen som Ytre Suløen og SKRUK turnerte med på 80-tallet,( negro-spirituals og sørstats-hymner) har vi videreutviklet repertoaret, og skreddersydd arrangement for å passe til blandakor som holder en normalt god standard. Felles for all musikken er at den er vakker, inderlig og full av glede. Dette er orginal-skrevet musikk av vår pianist, Askjell Molvær. Med utgangspunkt i den gamle messeformen (Gloria, Credo, Sanctus, Bendeictus, Agnus Dei) har han skrevet teksten inn i en verden av tradjazz, ragtime, Gershwin og Ellington. Alt spesial-skrevet for Ytre Suløen ,blandakor og sang-solist. Her har vi brukt både Marvin Charles og ELG. Ble urfremført våren 1999 i Oslo domkirke, og har siden blitt brukt over hele landet. Messen tar ca 60 min. og krever et kor av god standard.

Julekonserter

Materialet består i hovedsak av jazzvinklinger på norske julesanger, og amerikanske jule-klassikere. Også her har vi med solist på prosjektet, enten Elg eller Marvin Charles. Det kan selvfølgelig også gjøres med egne solister fra koret eller lokalmiljøet.

Ragtime

Askjell har også spesial-arrangert et knippe melodier fra den gang ragtime var pop-musikk for Ytre Suløen og blandakor. Konserten får en slags cabaret-form, med enkle kulisser, kostymer og små dialoger som knytter meliodiene sammen.

Damekor

Vi har no fått laga 7 arrangement for Ytre Suløen og damekor, bl. anna What a Differece a Day Makes , Two Sleepy Peoples , What a Little Moonlight Can Do og God Bless The Child. Arrangørar er Askjell Molvær og Kåre Nymark Jr.

Én kommentar til «Kor»

  1. Hei!

    Er det mulig å få se på noen prøveeksemplsr for kor arr. for damekor. Vil sjekke ut om de arrene av Kåre Nymark kan være noe for det koret jeg dirigerer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.